WALLDESIGN CITY

Kolekcija WALLDESIGN CITY atspindi neįprastą niekuomet neužmiegančių didmiesčių charakterį, kurio pagrindinis išskirtinumas - nuolatinis siekis tobulėti, keistis, ieškoti naujovių ir unikalumo. Miestas - tobula erdvė rastis naujausioms dizaino tendencijoms, kurias atspindi ir WALLDESIGN CITY sienų apdailos plokščių dekorai.

Verdun - D4103

Gracia - D3196

Malaga - D3190

Borgo - D3316

Brooklyn - D3823

Kallio - D3315

WALLDESIGN MARMO

MARMO – pasiūlymas klasikinių interjero akcentų gerbėjams. MARMO kolekcijoje susijungia elegancija su unikalumu ir tradiciškumas su modernumo prieskoniu.

Crema Clara - D4500

Draco - D4501

Black Fossil - D4878

Bianco Gioia - D4502

Emperador Mocca - D1044

Tefra - D4503

Dekoratyviniai SWISS KRONO WALLDESIGN elementai yra pagaminti iš MDF plokščių, kurios padengtos elastingu dekoratyviniu popieriumi.

WALLDESIGN plokštės skirtos gyvenamųjų ir visuomeninių patalpų sienų apdailai.

Dengiamas plokščių plotas: 897x377 mm. Plokštės yra frezuotos, jas sujungus lieka matomas 3 mm dekoratyvinis tarpas.

WALLDESIGN plokštės montuojamos ant medinių tąšų arba klijuojamos tiesiai ant sienų su Fix All turbo klijais (gamintojas: SOUDAL).

Dekoratyvinės plokštės WALLDESIGN visiškai atitinka šiuolaikinės statybos ilgaamžiškumo ir saugaus eksploatavimo reikalavimus.

Plokštės naudojamos uždarose vėdinamose ir šildomose patalpose, kuriose drėgmės lygis yra 40%-65%. WALLDESIGN plokščių negalima naudoti drėgnose patalpose, kuriose santykinis oro drėgnumas viršija 65%, t. y. pirtyse, saunose, voniose ir t.t.

Plokščių sudėtis:
- pagrindas – MDF plokštė (EN 622-5),
- viena pusė padengta dekoratyvine plėvele,
- kita pusė padengta elastinga plėvele,
- plokštės storis 12.4 mm