Kodėl karkasinio namo konstrukcijų apsaugai nuo aplinkos veiksnių verta rinktis priešvėjines medžio plaušo plokštes?
Karkasinio namo apsaugai nuo oro sąlygų rekomenduoju rinktis priešvėjines medžio plaušo plokštes (MPP). Ir ne – ne tik todėl, kad mes jas parduodame ?.Tiesiog šis produktas turi išties daug pranašumų:


✅ Apsauga + papildoma šilumos izoliacija

Pagrindinė MPP plokštės funkcija – apsaugoti šilumos izoliaciją nuo oro sąlygų poveikio. Dėl savo tankios struktūros MPP neleidžia šaltam išorės orui patekti į sienos apšildymo sluoksnį ir taip apsaugo konstrukciją nuo atvėsimo.

✅ Garso izoliacija

Dėl didelio tankio, plokštės turi puikias garso izoliacijos savybes.

✅ Orui laidi medžiaga

Ne kartą teko girdėti, kad yra bijoma, jog nuo vėjo, lietaus patikimai apsaugotas statinys „nekvėpuos“. Naudojant MPP to tikrai neatsitiks, nes, nepaisant to, kad plokštė yra atspari vandeniui, ji praleidžia iš pastato išsiskiriančius vandens garus ir orą, todėl yra montuojama tiesiai ant šilumos izoliacijos išorinio sluoksnio. Tokiu būdu yra užtikrinama statybinės konstrukcijos drėgmės apykaita, nesudrėksta šildomasis sluoksnis.

✅ Natūrali, ekologiška medžiaga

Taip pat pastebiu, kad dar mažai kas žino, kad MPP plokštes yra natūrali medžiaga. „Isoplaat“ plokščių gamybos technologija yra ekologiška ir draugiška aplinkai. Plokštės yra gaminamos iš spygliuočių medienos plaušo. Gamybai nenaudojami klijai ar kitos cheminės medžiagos, kaip rišikliai veikia natūralios medyje esančios dervos.

✅ Lengvas montavimas

Su plokštėmis išties lengva dirbti: jos yra stabilios formos ir matmenų, lengvos, tačiau nėra trapios, kaip, pavyzdžiui, priešvėjinis gipsas.

✅ Daugiau privalumų

-Naudojant ISOPLAAT 25 mm su įlaidomis nesusidaro šalčio tiltų, lipnia juostele nereikia papildomai sandarinti siūlių.
-Priešvėjinės plokštės ISOPLAAT puikiai tinka tiek ventiliuojamam, tiek tinkuojamam fasadui.
Naudodami ISOPLAAT priešvėjines plokštes, turėsite šiltą, garsui nepralaidžią, kvėpuojančią konstrukciją sienoms, luboms ar grindims. Svarbiausia – naudoti tinkamai.

+370 690 04054

mindaugas@rezetas.ltt