Įsirenginėjate namus, sodybą, o gal planuojate savo verslo patalpų remontą? Vidaus sienų įrengimui rekomenduoju apsvarstyti daugiau galimų sprendimų, ne tik tradicines gipso kartono plokštes.

Tikrai neturime nieko prieš šią technologiją. Gipso kartono plokštės – vis dar viena populiariausių medžiagų vidaus apdailai. Dauguma vidaus apdailos specialistų yra nuo seno įpratę su jomis dirbti, produktą lengva rasti bet kurioje statybinių medžiagų parduotuvėje už pakankamai gerą kainą.

Tik ar nėra taip, kad tai, kas įprasta – nebūtinai pats geriausias sprendimas, ypač tada, kai nėra laiko ilgai trunkantiems remonto darbams, kai norima darbus atlikti švariai, be dulkių, purvo?

Naudodami Clicwall vidaus sienų apdailos plokštes sienas įsirengsite net 4 – 5 k. greičiau nei tradiciniais būdais (Clicwall plokščių gamintojas, Belgijos įmonė UNILIN bandymo metu palygino, kiek realiai užtrunka darbai naudojant Clicwall plokštes ir gipso kartoną: )

Video

Kokie kiti privalumai?

  • ✅ Clicwall plokštės tarpusavyje jungiamos naudojant patentuotą Uniclic technologiją, užtikrinančią ne tik tvirtą, bet ir itin estetiškai atrodantį besiūlį sujungimą;

  • ✅ plokštės yra atsparios įbrėžimams, smūgiams;

  • ✅ lengvai valomos;

  • ✅ atsparios UV spinduliams, neblunka.

  • ✅ platus dekorų dizaino pasirinkimas kiekvieno skonio – nuo vienspalvių, medžio, tekstilės iki betono imitacijos;

  • ✅ galimi specialūs plokščių variantai, turintys padidintą atsparumą ugniai ar drėgmei;

  • ✅ užtikrinamas akustinis komfortas;

  • ✅ tai tvarus pasirinkimas – plokštės gaminamos iš 100 proc. perdirbtos medienos.

Kalbant apie kainą – jeigu lyginsite tik patį produktą, be abejo, gipso kartonas visada atrodys pigesnis variantas. Visgi, manau, kad teisingiau būtų vertinti ne atskirų produktų kainą, bet visas išlaidas – meistrų laiko sąnaudos, papildomos medžiagos, išlaidos postatybiniam valymui ir kt. O kur dar neįkainojami dalykai – ženkliai sumažintas streso lygis ir tūkstančiai išsaugotų nervinių ląstelių laukiant remonto darbų pabaigos! :)

+370 664 77080

kristina@rezetas.lt