Kas yra „medžio vilna“?

Ar esate girdėję apie „medžio vilną“? O gal jau naudojote „medžio vilnos“ plokštes savo vidaus apdailos projektui? Jeigu dar ne, susipažinkite su šia medžiaga plačiau.

Medžio vilna – tai medžiaga, gaminama iš natūralių medienos pluoštų (smulkių medžio drožlių), vandens ir cemento. Mūsų parduodamos CEWOOD medžio vilnos plokštės gaminamos kaimyninėje Latvijoje iš kokybiškos PEFC sertifikuotos medienos, naudojant žaliąją energiją.

medžio vilna

100 proc. natūralių medžiagų kombinacija ir pažangus gamybos būdas suteikia medžio vilnos plokštėms aibę patrauklių savybių, tokių kaip:

Puiki akustika

CEWOOD akustinės plokštės efektyviai sugeria garsą, todėl idealiai tinka tiek gyvenamosioms, tiek viešosioms patalpoms. Akustinės sienų plokštės ir akustinės plokštės luboms užtikrina aukščiausio lygio akustinį komfortą, padeda sukurti ramią ir malonią aplinką.

Akustinės medžio vilnos plokštės „Tylos name“, Latvijoje.

Natūralumas

Pagamintos tik iš natūralių medžiagų, CEWOOD medžio vilnos plokštės nekenkia nei sveikatai, nei aplinkai. Jos yra ekologiškos, antialergiškos, draugiškos žmogaus organizmui, padeda sukurti palankų mikroklimatą, todėl dažnai jas renkasi užsakovai, itin vertinantys natūralius, tvarius, saugius, sertifikuotus statybinius produktus.

Dažytos medžio vilnos plokštės vaikų kambaryje

Estetika

CEWOOD medžio vilnos plokštės pasižymi plačiu tekstūrų ir spalvų pasirinkimu, leidžiančiu kurti unikalius interjero sprendimus. Nesvarbu, ar tai būtų visuomeninės patalpos ar privatus būstas, modernus ar klasikinis stilius, šios plokštės puikiai pritaikomos bet kokiam dizainui.

Įvairios plokščių dizaino galimybės

Ilgaamžiškumas ir saugumas

CEWOOD akustinės plokštės išlaiko savo savybes daugelį metų, yra atsparios ugniai (A2, B-s1, d0).

Akustinė lubų apdaila SPA interjere

Paprastas montavimas

Šias plokštes yra itin lengvos, lengvai montuojamos, jas nesudėtinga pjauti, todėl tai yra išties praktiškas ir ekonomiškas pasirinkimas vidaus sienų ir lubų apdailai.

CEWOOD plokštės sienoms ir luboms