Vinys cinkuotos EXTRA 2,8*40mm

Prekės kodas: V2,8x40C
6,88 €
Informuojame, jog kainodara internetinėje parduotuvėje gali skirtis nuo kainodaros taikomos fizinėse parduotuvėse.
Prekės pristatymo laikas 1-7 d.d.

Prekės informacija

Aprašymas:

Cinkuotos Vinys EXTRA 2,8*40mm yra išskirtinio stiprumo ir patvarumo konstrukcijos elementai, kurie atitiks net pačius išrankiausius profesionalų bei mėgėjų meistrų poreikius. Šie vinys pasižymi ypatingu dėmesiu detalioms ir aukščiausios kokybės cinkuotu plieno naudojimu, užtikrinančiu nepriekaištingą naudojimo patirtį.

Savybės:

  1. Matmenys: 2,8 mm skersmens, 40 mm ilgio - optimalūs įvairiems projektams, suteikiantys universalumą ir lengvą naudojimą.
  2. Medžiaga: Naudojamas aukštos kokybės cinkuotas plienas - tai ne tik suteikia papildomą stiprumą, bet ir apsaugo nuo korozijos bei mechaninio pažeidimo.
  3. Stiprumas: EXTRA stiprumo klasė - tinkami net labiausiai reikliems ir sudėtingiems darbams, užtikrindami ilgalaikį ir patikimą konstrukcijos tvirtumą.
  4. Naudojimas: Idealiai tinka intensyviam naudojimui statyboje, baldų gamyboje, remontuose ir kitiems reikalaujantiems darbams, kur reikia patikimos tvirtos konstrukcijos.
  5. Dizainas: Išskirtinės konstrukcijos groteliai užtikrina paprastą ir efektyvų įsmeigimą, mažinantį darbo laiką ir energijos sąnaudas.
  6. Pakuotė: Pateikiami tinkamais kiekiais, siekiant atitikti jūsų projektų poreikius - ekonominė ir patogu naudoti.

Cinkuoti Vinys EXTRA 2,8*40mm yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia aukščiausios kokybės, stiprumo ir patikimumo savo darbuose. Patikrinkite šį produktą ir pasitikėkite išskirtiniu dizainu bei funkcionalumu!

Charakteristikos lentelė

Ilgis, m' 0.04
Plotis, m' 0.0028
Svoris, kg 1
Product added to compare.